Rychlá bublanina
Rychlá bublanina
Ingredience:
3 celá vejce
1/4 litru cukru krupice
1/2 litru hladké mouky
1/4 šlehačky
1 kypřící prášek do pečiva
ovoce ( maliny, jahody, rybíz, borůvky )
(místo šlehačky možno použít mléko s olejem)
Postup: Vejce s cukrem vyšleháme,
přidáme vše ostatní
a nalijeme na vysypaný a vymazaný plech. Poklademe ovocem.
Pečeme při 150 - 170 st. v předem vyhřáté troubě asi 20 - 30 min. Záleží na vaší troubě.
Dobrou chuť.
Autor : Petra od Dominičky a Dandy.
Komentáře
Přehled komentářů
Pekla jsem už dvakrát, vřele doporučuji, rychlé, jednoduché a dobré. Použít se dá i kompotové nebo zmražené ovoce. Fantazii se meze nekladou.
je to dobrotka
(Hanka, 20. 7. 2007 22:00)